Home
Aktuálne číslo
Archív
Bonusy
Príbehy
Témy
Kontakty
 

Sheri Rose Shepherd: Každá žena môže čítať ľúbostné listy od Kráľa

  

Nedávno vyšla na Slovensku jedinečná kniha. Sheri Rose Shepherd v nej prostredníctvom ľúbostných listov od Boha prehovára priamo do duše každej ženy. Jej životná cesta od odmietania seba samej až po nájdenie svojej identity v Bohu prerástla v poslanie hovoriť ženám o Božej láske. Aj preto kniha „Milovanej princeznej" oslovila viac ako pol milióna čitateliek po celom svete.

Sheri Rose pochádzala z dysfunkčnej rodiny. Necítila sa v nej milovaná, a tak prázdnotu, ktorú cítila vo svojom srdci, začala zapĺňať jedlom. Trpela vysokou nadváhou, pre ktorú sa jej súrodenci a spolužiaci vysmievali. Hovorí o tom, ako sa sama sebe hnusila. Upadala do depresií a jej nenávisť k sebe rástla. Jedného dňa, keď ju jej brat veľmi hlboko zranil poznámkou o jej váhe, sa rozhodla, že všetkým ukáže, ako sa zmení. Začala na sebe tvrdo pracovať. Veľmi schudla a dosiahla svoj cieľ- byť krásna. Dokonca sa jej otvorili dvere modelingu a Sheri vyhrala súťaž krásy. Mala v sebe jedinú myšlienku, že toto je určite to, prečo bola stvorená, že to chce robiť celý svoj život.

Postupom času však začala zisťovať, že aj napriek všetkým úspechom, ktoré mala za sebou a aj napriek sláve, ktorú prežívala, sa cítila sama a opustená. Pozerali sa na ňu tisíce ľudí, bola žiadaná a chcená, no jej srdce cítilo obrovskú bolesť a samotu. Táto prázdnota a bolesť vyústili do poruchy príjmu potravy. Sheri mala vtedy 24 rokov a pocit, že nemá prečo žiť. Práve v tomto čase stretla manželský pár misionárov, ktorý ju veľmi zaujal. Cítila, že nech je to čokoľvek, čo ju na nich priťahuje, chce to mať tiež. V tom čase bol jej jediný cieľ zisk ďalšej korunky krásy. Tento manželský pár jej však povedal o inej korune krásy, ktorú môže získať, na ktorej naozaj záleží a ktorá má cenu. Je to koruna večného života, ktorú jej už nikto nevezme.

Aj napriek tomu upadla niekoľko týždňov po súťaži krásy do veľkej depresie a pokúsila sa vziať si život. Keď zistila, že už naozaj vyskúšala všetko, čo mohla, povedala si, prečo teda nevyskúšať Ježiša. A tak mu v jeden večer povedala, že ak je, tak nech príde do jej srdca a dá jej nový život, o ktorom jej vraveli misionári.

Neskôr vstúpila do biblickej skupinky a Boh na nej začal pracovať. Bola nadšená z toho, čo sa v jej živote začalo diať a hovorila to každému. To, čo pre ňu roky znamenalo všetko, vrátane korunky Missis USA, zrazu v jej očiach nemalo žiadnu hodnotu. Boh začal pracovať na jej vnútornej kráse a to sa prejavovalo aj navonok. Svoj príbeh začala rozprávať mladým dievčatám a ženám a zistila, že veľa žien má podobné problémy ako mala ona. Videla obrovskú potrebu hovoriť o týchto veciach nahlas a povedať ženám, že môžu mať život radosti, pokoja a naplnenia - nie preto, že si ho zaobstarajú samé, ale preto, že Boh zmení ich srdce a jeho láska ich zmení z vnútra smerom von.

Lenka Jamborová

Richard
Eduard Heger
Maria Spesova
Adam Mackovjak
Mata
Marek
Mario
Michal Svetko
Roman Seko
Facebook
Redakcia
Kontakt
Prihlásenie